Jdi na obsah Jdi na menu

Podmínky rámování

Podmínky rámování:
Za zakázku nevyzvednutou do 1 měsíce od uplynutí doby, kdy měla být zakázka zhotovena, účtujeme poplatek ve výši 5,-Kč za 1 kalendářní den.
Po uplynutí 1 měsíce od sjednaného termínu přechází na zákazníka-objednavatele nebezpečí ztráty, zničení či poškození předmětu zakázky.
Pokud si zákazník nevyzvedne zakázku do tří měsíců a neuhradí skladné je prodávající oprávněn prodat zboží třetí osobě.

 
Dodavatelé obrazových rámů:
BEL ART s.r.o.
Glass - interfinish CZ s.r.o.
LIRA - Český Krumlov
NIELSEN
RÁMY Kovács s.r.o.
 
Černá listina:
Bohužel se najdou i tací lidé kteří si objednájí rámovaní a zakázku nám nechají na provozovně třeba půl roku i déle.Neozvou se na sms nereagují a mi pak nevíme na čem jsme. Takové jednání je nefér. Jsme rádi když nám zákazníci řeknou na rovinu příjdu si pro zakázku po výplatě ,nebo jedu na dovolenou zastavím se tohoto data. Rádi vyhovíme a zakázky se snažíme dělat na daný termím co si se zákazníkem domluvíme.
 
Hříšníci:
• p. Horák R. Stavební firma - Mělník
v listopadu 2009 si objednal 12 ks kovových rámů a dodnes tj. 23.8.2010 si je ještě nevyzvedl slyšíme jen samé výmluvy.p. Horák se nám ozval dne 1.10.2010 stím že se opravdu zastaví a zakázku nám aspoň zaplatí ale prý si ji nevyzvedne neboť nemá kam obrazy dáti. ( co na to dodat ? mi nejsme žádný sklad kdyby toto dělal každý tak kam by jsme přišli ?)
ZAKÁZKA BUDE ZLIKVIDOVÁNA A TO NENÁVRATNĚ BEZ NÁHRADY ŠKODY DNE 23.12.2010